Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000 RSD

1978 Vintage


Dizajn stvoren s’ljubavlju i dobrim pričama nikada ne izlazi iz mode. Baš kao i vintage čarape iz 1978. godine. Inspiraciju smo pronašli u starom foto albumu bivše profesionalne rukometašice Biljane.
Ps. Biljana je majka jedne od osnivača PAAR Socks brenda, Ivane. 

Socken und Avatar Biljana

Jednom dok je listala svoj foto album,  rekla je: "Mnogo toga se promenilo u rukometnoj i sportskoj odeći, ali stil čarapa je uvek ostao isti."

Tada smo znali: Ono što treba PAAR-u su sportske čarape inspirisane retro stilom! I ko bi je mogao izdizajnirati bolje od Biljane? Tako je i mama Biljana postala šezdeset dvogodišnja dizajnerka PAAR Čarapa :-) 

Čarape koje ie dizajnirala sa puno ljubavi nazvala je «1978», jer je baš te godine bila sportista godine u svom rodnom gradu Pirotu u Srbiji.

Handball 1978 Vintage SockenHandball - Serbien Pirot1988. godine Biljana je sa suprugom i dve ćerke došla u Švajcarsku. Ne govoreći ni reč nemačkog jezika, počela je da igra za Rukometni klub Solothurn u Nati-A ligi. Sport je za nju značio radost i strast i zato strani jezik, kultura i poreklo nikada nisu bili prepreka. Biljana je uverena u to. Ovo je upravo i jedna divna poruka, ove snažne žene!

Solothurner Zeitung - HandballHandball Club Solothurn

Sport nas čini srećnim, uči nas pobedi i porazu, ujedinjuje ljude i stvara prijateljstva i nezaboravne trenutke u životu. Retro čarape iz 1978. godine stoga su počast svim sportistima i ljudima koji vole sport.

Budite srećni i hodajte u bojama! 
Biljana - Handball Happy
 
LOVE <3

Ostavi komentar


Imajte na umu, komentari moraju biti potvrđeni prije nego što budu objavljeni