Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000 RSD

Designed With Love


U naslovu sve piše. :) Sve što radimo, radimo od srca, a jedna od tajni uspeha naših čarapa je svakako dizajn. Trudimo se da u svaki par čarapa unesemo nešto posebno i jedinstveno, da im udahnemo život da mogu da prate bilo koju modu i trendove. 

Sam proces dizaniranja je veoma različit, ali je uvek vezan za neku temu. Nekada se rešenje samo sklopi i pokaže, a nekada je potrebno malo vremena da se šare i boje skockaju. Bez obzira na utrošeno vreme, nama je važno da smo zadovoljni krajnjim rezultatom. Jer kada se nešto radi s ljubavlju, onda se i nosi s ljubavlju.

Ali, naša ljubav ide još dalje! Jer mi volimo i da sarađujemo sa svim kreativnim ljudima koji su nepresušni izvor inspiracije. Upoznaj neke od kreativaca koje smo imali čast i zadovoljstvo da uključimo u proces stvaranja PAAR kolekcija.

ps. Iskoristi kod "DesignedWithLove" pri završetku kupovine i ostvari 20% popusta do 05.02.2019 na izabrane modele. 

 

 Designed by Metaklinika

Metaklinika brending agencija iz Beograda je kreirala naš vizuelni identitet i dizajn za jedan par čarapa koji se savršeno uklopio u našu kolekciju. Čekiraj www.metaklinika.com | Instagram @metaklinika

Discount Code: DesignedWithLove

 

 Designed by Pilvi.ch

Silvia je grafička dizajnerka iz Ciriha poznata po svojim čestitkama. Povezala nas je ljubav prema sličnim motvima. Čekiraj www.pilvi.ch | Instagram @pilvi.ch | Facebook @pilvi.ch

Discount Code: DesignedWithLove

 

 Designed by Milan

Milan je grafički dizajner iz Beograda koji je od početka sa nama. Svoj je potpis ostavio na brojnim modelima. Ovaj, najtraženiji, je kreirao po uzoru na poznati svetski modni trend “Logomania”. 

Discount Code: DesignedWithLove

 

 Designed by Laura

Laura radi u Cirihu kao media grafički dizajner. Kada je garderoba u pitanju voli kvalitetne stvari, fair fashion i minimalizam. Što se vidi iz priloženog.

Discount Code: DesignedWithLove

 

Ako imaš ideje i želiš da nam se pridružiš u našoj avanturi i postaneš kreator jednog od naših modela čarapa, slobodno nas kontaktiraj. Sigurno možemo da napravimo odličan projekat zajedno.


Ostavi komentar


Imajte na umu, komentari moraju biti potvrđeni prije nego što budu objavljeni