Besplatna isporuka za sve porudžbine

Direktan prenos iz Berlina


Ćao svima! 
Ove nedelje sam imala sreću da posetim Berlin za vreme nedelje mode, dok je Ana (druga polovina PAAR-a) vodila posao i pripremala sve oko kampanje za Dan zaljubljenih ;-)

U Berlinu sam imala priliku da iskusim #10yearschallenge i #20yearschallenge u modi. I naravno da sam iskoristila šansu da popričam sa ljudima koje sam tamo srela i pitam Berlince šta misle o našim PAAR čarapama.

Ovo je moj prvi blog za PAAR i iskreno se nadam da ete uživati u čitanju. Ostavite komentar na kraju teksta, Ana i ja se radujemo svakom feedback-u. 

Lots of Love,
Ivana
Co-Owner PAAR Socks

 

#10yearschallenge

Srećan 10ti rodjendan SEEK!!

Jako nam se dopada ono što radite i to što je ova manifestacija postala ekstremno održivo orijentisana biranjem reprezentativnih brendova koji koriste organske materijale za odeću i ambalažu, ali i brinu o lokalnim lancima snabdevanja. To se tačno podudara sa filozofijom našeg brenda. 

Nastavite u ovom pravcu i vidimo se ponovo sledećeg januara!

 

#20yearschallenge

Ulična moda u Berlinu me je vratila u moje tinejdžerske dane, 20ak godina unazad u 90te, kada sam nosila Fila patike i "pederuše". I naravno čarape koje se tada nisu krile ispod naših patika!

Jedno je sigurno - PAAR totalno obožava ovaj novi urbani streetstyle.

 

Moda 90tih se definitivno potpuno vratila a sa njom i bele čarape.
Da, dobro ste pročitali, bele čarape!

I znate šta je najbolje?
Mi već imamo jedan jako cool model belih čarapa u našoj novoj kolekciji ;-)

 

 

#WhatDoBerlinersThink

Bilo je jako cool posetiti modne dogadjaje i žurke koje su se organizovale u okviru berlinske nedelje mode, ali ja sam tamo otišla sa jasnom misijom: Da dobijem odgovor na pitanje ‘’Šta Berlinci misle o PAAR čarapama?’’

Da li se slažete sa njihovim mišljenjem?


Ostavi komentar


Imajte na umu, komentari moraju biti potvrđeni prije nego što budu objavljeni