Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000 RSD

PAAR Identitet


PAAR je brend nastao iz želje da se pozitivna energija koja nastaje između ljudi podeli sa drugima.

Prvo je krenulo između nas. Mi smo dve prijateljice iz detinstva sa zajedničkom istorijom, naši očevi su bili najbolji prijatelji i odrasli u istoj ulici. Iako smo živele u različitim državama uvek smo bile u kontaktu. Volimo slične stvari, uživamo i radujemo se sličnim situacijama, pamtimo gotovo iste trenutke, težimo zajedničkim ciljevima. Mnogo vremena provodimo u prirodi, obožavamo muziku, volimo dizajn i modu i odluka je pala! Čarape su aksesoar koji objedinjuje sve ono što je nama bitno. Pokret, prirodu, poštovanje okruženja, različitost i otvorenost. Kroz čarape smo ispoljile naše osnovne vrednosti u malom. One su aksesoar, suptilan i živopisan detalj koji osvežava pojavu, podiže raspoloženje i ima direktne veze sa kretanjem.

Prvo je pre šest godina u Beogradu nastao Socks From Heaven, brend inspirisan urbanim životom i željom da se pokaže drugačija i živopisnija strana svakodnevnice. Ove godine smo promenili ime i nazvali ga PAAR. I na srpskom i na nemačkom ta reč ima slično značenje partner ili par, i simbolično predstavlja nas i naše prijateljstvo.

Pročišćen i jednostavan identitet je napravljen u duhu savremene švajcarske tipografske škole. Centralni deo lgotipa su dva preklopljena slova A u formi anagrama koji podsećaju na zvezdu ili ljudsku figuru sa raširenim rukama. To predstavlja jak grafički element sa kojim se igramo u identitetu. Trudili smo se da brending bude jednostavan i simplifikovan kako bi se istakao u odnosu na živopisne čarape, i bio kontrateža šarenilu.

PAAR je savremen i optimističan brend. To za nas znači da smo svesni uloge koju moda ima u svakodnevnom životu ali i važnosti koju održivost ima u čuvanju sveta čiji smo deo.

Mi smo par sa svetom.

Ko je vaš PAAR?


Ostavi komentar


Imajte na umu, komentari moraju biti potvrđeni prije nego što budu objavljeni