Besplatna isporuka za porudžbine preko 2000 RSD

Politika Privatnosti


Zaštita privatnosti korisnika

U ime Internet prodavnice www.paarsocks.com obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi, tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su vlasništvo PAAR socks doo. kompanije i ne mogu se koristiti bez prethodne saglasnosti. Sve informacije dostupne na internet stranama isključivo su informativnog karaktera, ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti distribuirati trećim licima.

Ukoliko želite da objavite neki od tektova ili fotografija sa sajta paarsocks.com molimo vas da nas kontaktirate sa zahtevom kako bismo se dogovorili o mogućim opcijama i uslovima za objavljivanje sadržaja sa ovog sajta.

U slučaju kršenja prava intelektualne svojine zadržavamo pravo podnošenja tužbe.